Hur fungerar det här?

Jag har gjort en Excel fil med mycket bilder och tillbehör för att göra det lätt och förståligt hur man lägger in en ny artikel med bilder.

Förutsättning är att man är registrerad medlem.

Samtliga medlemmar som uppger sin epost adress och som finns med i medlemsregistret kommer att ha möjlighet att lägga in egna artiklar bilder etc.

Klicka på länken nedan för att ladda ner excel filen.

Hur man lägger in en ny artikel

Det har inte funnits något bra verktyg för hur man enkelt kan lägga upp stora mängder bilder, filmer & dokument till hemsidan. Hemsidan har dessvärre sina begränsningar användar mässigt men för att göra det så enkelt som möjligt för oss alla har jag skapat ett liten Word dokument på blott en A4 med bilder å allt.

Genom denna information kan du som medlem enkelt ladda upp stora mängder rotorflygbilder, filmer och dokument! När väl detta är gjort så meddelar du mig i första hand via mail om vart du önskar att din information presenteras.

Ladda ner här