Mer en raket än Gyro!

Mer en raket än Gyro!

Peter Steneborg har gjort sitt luftdop och har knaprat ihop 3h med hawken och för att signera hans egna upplevese.

“Men hon flyger som en dröm och är mer som raket än gyrokopter med den motorn!! hihi”

Det finns några bilder till att ta del av under maskin specifika bildgalleriet. Peter har även gjort en kort film där man ser honom göra lite studs å go. finns att hämta hem här Sparrowhawk III

En annan ting som jag skulle vilja ha spritt ut är att jag kan vara behjälplig med att Lina-upp, balancera och tracka de flesta 2-blads rotorer upp till 12 meters diameter här i min verkstad (på en gyrokopter kräver trackingen att man flyger!).
Bakgrunden är att jag fått uppkall från gyroägare , och även hkp-ägare, från både Sverige och Danmark med önskemål om hjälp med rotorsystemet, så det finns många som känner sig osäkra inför den typen av jobb.
Jag har erfarenhet från två-och tre-bladiga hkp från tidigare och principen på en gyrokopter är densamma. Jag har nödig utrustning till det i verkstaden och för fältarbete.
Peter
(Åbydalsvägen 3, 43539 Mölnlycke, 0705 989434)