SRF 2010

SRF 2010

I år kommer det att bli ett händelserikt gyro år. Vi startar säsongen med den sedvanliga vår träffen. Den går av stapeln den 8 maj på Hornlanda flygfält.

Höjdpunkten under året kommer att bli 30-jubileumet som kommer att hållas den 21 och 22 augusti på Hornlanda flygfält.

.

En sommar dröm!

Det finns faktiskt ritningar på flottörer till Humlan som troligen även passar andra autogyro i samma viktklass.

Klubben kommer att bjuda alla medlemmar på potatis sallad och grönsaker. En stor grill kommer att finnas så ta med valfritt tilltugg till potatisen. Till 10 års-jubileumet togs det fram en €gyro€tallrik, 20-års en keps och nu till 30-jubileumet så har klubben tagit fram en special designad t-shirt.

Alla medlemmar som kommer med en autogyro får 10kr/mil i ersättning, max 600kr.

Är bara vädret med oss så kommer det att bli en stor slagen helg.

 

Klubben kommer att fortsätta med att införskaffa material som sedan medlemmarna kan köpa till ett förmånligt pris. Just nu jobbar klubben för att säkra behovet av rotorblad. Glöm inte att delar som t.ex. rotorblad, rotorhuvud m.m går att använda till andra autogyro’s än bara Humlan.

 

Saknar du inloggnings uppgifter ta kontakt med Henrik, [email protected]. Har du något som du vill publisera på hemsidan? Skicka materialet till Henrik eller följ instruktionen som finns i menyn. Man måste vara inloggad för att kunna publisera artiklar och/eller bilder.

 

 

Klubben hälsar Dig varmt välkommen på våra träffar, även Du som inte är medlem. Det är absolut inget tvång att man har en autogyro, utan det är intresset som är det viktiga.

 

 

 

Styrelsen