21-22 Augusti Smäller det!

Hej alla Gyrocopter Älskare där ute eller egentligen ska man säga Autogyro älskare, det är nämligen så att ordet “Gyrocopter” som används i ordmun egentligen är ett registrerat varumärke för “Bensen Aircraft” och dess maskiner. Det är alltså felaktig att säga att en Humla eller annan Autogyro är just en Gyrocopter. En Humla är en Humla och inte en Bensen helt enkelt, Nog om denna Nostalgi.

 

SRF Hemsida har numera i snitt 500 unika besökare per månad vilket inte är så illa och av dessa är ca 20% ej från Sverige.

 

Den 21-22 Augusti är det som sagt 30års jubileum för klubben och detta ska firas med så många Gyro’s som möjligt! Hornlanda flygfält är platsen där det händer och väl lämpad för ändamålet med föga bebyggelse och fin G-luft. 800x7m hårdbana finns tillgodo så önskar man komma och besöka men inte har någon gyro att ta med sig så är banan väl lämpad för fix-wing.

 

Är du Medlem i klubben får du betalt upp till 600:- (ersättning för bränsle) om du tar med dig din Gyro till Träffen.

Det kommer finns en stor grill på plats och klubben bjuder alla närvarande medlemmar på Potatis Sallad och vanlig sallad så ta med något gott att Grilla..

 

Tystanden i min mailbox är ett gott tecken  på att alla har fullt upp med att flyga under kannon sommaren!

Mattias & Henrik är inget undantag från detta och har därför släppt en liten “promo” film.