Server Flytt

Hemsidan har nu bytt Server något man inte märker direkt förutom att den nu är ett par 100 knop snabbare och lika säker som en Autogyro i Luften… Nåja inte riktigt så bra men nästan iaf ;) Mycket tack vare våran Kassör Thomas!

Jag har stuvat om en del bland bilderna för att få en ordning därför kan vissa bilder saknas i olika nyhetsartiklar längre tillbaka.

I samband med detta infördes även ett nytt bild arkiv nämligen “Byggtips” detta går att skåda under “Medlems Menyn” -> “Nyheter, Ritningar, Manualer, med mera” Det är ett strukturerat akriv med bilder på specifika detaljer för Autogyron och skall kunna ge byggare som fått “idétorka” en hint på vägen.

Tanken är att efterhand expandera det mer och mer men för att lyckas med detta behöver jag som alltid eran hjälp! Till en början får ni skicka bilder till min mail [email protected] men det kommer bättre lösningar snart! ;)