Flyguppvisning m Gyrokopter Uppdatering 24/4

Flyguppvisning m Gyrokopter Uppdatering 24/4

2021-04-24: På grund av de rådande coronarestriktionerna som inte kommer att lyftas innan den 15 maj har arrangörerna tyvärr tvingats att ställa in arrangemanget. Vi får hoppas att smittoläget snart förbättras och att träffen istället kan bli av vid ett senare tillfälle.


Den 15 maj 2021 kommer Västerviks Militärhistoriska Föreningen hålla en träff på Västerviks flygplats och på programmet står bland annat flyguppvisning med Gyrokopter.

Missa inte chansen att förgylla helgen med ett besök i Småland och en dos av trevlig nostalgi blandat med med influenser av vad dagens flyg har att erbjuda. Om vädret och Coronaläget medger så kommer det förhoppningsvis att finnas möjlighet att även göra bekantskap med flera olika Gyrokoptrar, bl.a ELA 10 eclipse, Cavalon, MTO Sport, Xenon mfl, förutom allt annat intressant som kommer att vara på plats.

För mer information och uppdatering av status av eventet och coronaläget, surfa in på: https://www.facebook.com/events/3281617611888218/?active_tab=discussion