Specialföredrag med TS om UL 600 för Rotorflyg

Unik presentation – Transportstyrelsen ger ett specialanpassat föredrag med Rotorflyg i fokus den 22/6 kl 19.00

Svenska Rotorflygklubben https://www.rotorflygklubben.se fattade vid årsmötet 2019 beslut om att modernisera och göra klubben mer relevant. Som en direkt konsekvens av detta beslut kan SRF nu erbjuda den mest intressanta presentationen på länge med fokus på rotorflyg.

Det är med stor glädje och tacksamhet som vi hälsar Magnus Axelsson från Transportstyrelsen (Pilot, Flyginspektör, Sakkunnig allmänflyget mm) välkommen för att via en videokonferens prata om MTOM 600 kg paketet med specifik koppling till rotorflyget. Var står vi och vart är vi strax på väg avseende gyrokopter och helikopter? Magnus har lång erfarenhet från Transportstyrelsen och hans kunnighet inom området gör honom till en av de bäst skickade i Sverige att insiktsfullt prata om detta, samt efter presentation svara på just dina frågor.

Datum: Tisdag 22 juni, 2021

Start: Kl. 19:00

Tid: ca 20-25 min presentation åtföljt av en stund för dina frågor till Magnus

Kanal: Skype

Anslutning: Klicka på länken: https://meet.transportstyrelsen.se/magnus.axelsson/P8QRBLYT

Se längst ned för ytterligare instruktioner vid behov.

Frågor?: Ring Henric Endoff på 070-542 2832

Om du känner någon som du tror kan vara intresserad att delta, vänligen skicka inbjudan vidare.

Missa inte detta unika tillfälle att få klarhet i vad som gäller – och kommer att gälla – för gyrokopter och helikopter avseende MTOM 600 kg paketet. Bättre och högre kvalitet på informationen än så går det inte att få!

Varmt välkomna,

Styrelsen SRF


– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Ytterligare anslutningsinstruktioner vid behov:
1) Klicka på länken ovan
2a) Om du redan har Skype nedladdat öppnas en flik med texten “Skype för företag”. Klicka på knappen “Öppna Skype meetings App”. Hoppa över punkt 2b) nedan och gå direkt till punkt 3).
2b) Om du INTE har Skype nedladdat, så leder länken till en möjlighet att ladda ned Skype. Följ instruktioner för nedladdning och installation av Skype. Detta kan du göra i god tid före öppnandet. Efter att Skype blivit nedladdat, så öppnas länken automatiskt. Därefter gäller samma förfarande som om du redan hade Skype nedladdat inann du klickade på länken, dvs.
3) Ny bild & ruta: Ange ditt namn i rutan och klicka på “Anslut”
4) Du är inne i mötets förrum. Organisatören öppnar mötet.

Henric Endoff
[email protected]