Sugen på nya rotorblad?

Sugen på nya rotorblad?

Nu börjar klubben närma sig en beställning av nya rotorblad. För att kunna kalkylera på kostnaderna och storlek på beställning behöver vi därför veta litet mer om det framtida behovet av rotorblad för klubbens medlemmar. Om du har planer på att införskaffa nya rotorblad, antingen omgående eller litet längre fram i tiden så hör av dig till Mattias Rosin och berätta vad du har för planer på rotorbladsfronten.

Medlemspriset för två rotorblad på 3.5 meter beräknas hamna någonstans mellan 6000:- och 7500:-. Vi kommer att behöva 6 st beställningar på rotorblad från medlemmar för att kunna lägga en beställning hos tillverkaren.

För att komma igång så fort som möjligt kommer därför alla medlemmar i samband med den första beställningen att erbjudas att gå in med ett lån på 4000 kr och erhåller då 15% rabatt på rotorblad under lånets löptid. Lånen löper på maximalt två år eller tills första beställningen är slutsåld.
Lånen kommer att betalas tillbaka efterhand som klubbens likviditet medger, i den ordning de är tecknade.

Vi håller också på att ta fram ett komplett rotorkit med blad, rotorstock, rotorplåtar m.m. Bladen är förborrade så det är i stort sätt bara att montera dit rotorbladen på rotorhuvudet och flyga iväg. Vi återkommer när vi har fler uppgifter.

Flyg hälsningar,

 Mattias Rosin