Del i gyrokoptersyndikat

Är strax klar med mitt UL gyrokoptercert, och därmed dags att fixa nästa steg; något att flyga i. 


Jag söker antingen att bli medlem i ett existerande syndikat, eller att hitta 2-3 likasinnade och starta ett nytt syndikat. Gemensamma värderingar för att jag skall känna mig €som hemma€ i ett samägande är:


-·        Högt säkerhetstänk


-·        Pålitlighet


-·        Ordning och reda


Objektet torde vara en modern, fabriksbyggd gyrokopter från någon av de erkända europeiska tillverkarna. Den får gärna vara täckt, men är ej ett krav. Däremot är det ett krav att maskinen inte får vara stationerad för långt från Södertälje. Ev. kan egen grässtrip anläggas på hemmaplan eller ställas upp på närbelägen flygklubb.


Välkommen med förslag eller intresseanmälan (föredrar telefon). Alla svar beaktas och besvaras.


.


/Henric Endoff


Mobil nr: 070-542 2832


[email protected]