Tack för bra möte!

Hej Alla!

Stort tack för bra uppslutning på årsmötet och workshopen, det var kul att så många av Er kunde komma och framför allt att se många som jag inte haft tillfälle att träffat på ett tag. Jag skulle även vilja passa på att tacka för all bra feedback och alla synpunkter som vi fick på själva mötet och även från som medlemmar inte kunde medverka och som har mailat in istället.

Det blev mycket matnyttiga saker som styrelsen kommer att ta med sig i arbete med att bredda klubben och verka för att bli en paraplyorganisation för rotorflyg i Sverige.

Ibland händer det ju att man kommer på saker i efterhand som man inte tänkte på när man satt där på mötet, men som sen mognade till en idé på vägen hem, senare på kvällen tillsammans med John Blund eller framför TV:n dagen efter. Ingen fara om så skulle vara fallet. Ni är fortfarande varmt välkomna att maila in era tankar och idéer när helst ni vill.

Styrelsen kommer nu att sätta sig ner och sammanfatta allting och påbörja framtagning av vision och mål för 2025 och 2030. Parallellt så kommer vi påbörja arbetet med att strukturera och lägga upp material på nya hemsidan. Fram till att det arbetet kommit så långt att det blir dags att ta fram pukor och trumpeter och sjösätta nya sidan så kommer vi att fortsätta att publicera information här på den gamla så mycket som tekniken medger. Så ta redan nu för vana att dyka in här med jämna mellanrum och se vad som är på gång.

Ha det bra så länge allihopa!

Mvh /Thomas Augustsson

E-mail: [email protected]
Telefon: 070-795 6121