Aktiviteter/Program – 2022

Våren börjar äntligen närma sig med sol och värme och det är dags att blicka fram emot ett nytt rotorflygår som förhoppningsvis är fritt från pandemier och annat otyg. Med förhoppningen att vi nu äntligen kan börja träffas igen har därför styrelsen planerat för en rad olika aktiviteter under året.

– Först ut är årets årsmöte som ni redan fått kallelse till via mailutskick, och säkerligen även läst om på hemsidan. 2022 års årsmöte att gå av stapels i slutet av nästa vecka på söndag 6 mars kl 18.30. Så boka in om du inte gjort det.
Mötet kommer i år att hållas helt digitalt så att så att även de som har långt att resa kan vara med. Information om hur man loggar in kommer i mitten på nästa vecka tillsammans med dagordningen, att läggas ut på klubbens hemsida www.rotorflygklubben.se. Det kommer även att skickas ut via mail.

OBS Glöm inte att betala/swisha medlemsavgiften innan årsmötet eftersom du annars inte har rösträtt på mötet.

– Skåne Runt 27-28 maj. Årets version av Skåne runt kommer i år att gå till Öland. Det kommer att komma Gyrokoptrar och besökare från hela landet och även från flera olika länder. Missa inte chansen att vara med på kanske en av Europas största gyroträffar. All information om eventet tillsammans med inbjudan ligger ute på klubbens hemsida.

– EAA:s fly in i Falköping 4-5 juni. SRF kommer i år att vara på plats för att visa upp sig. Om allting fungerar med väder och logistik så hoppas vi kunna hålla både en flyguppvisning och ett spännande föredrag om vad som är på gång inom rotorflyg. Mer detaljerad information kommer att läggas ut på klubbens hemsida under våren.

– Västerviks flygplats 3 september. Västerviks militärhistoriska förening kommer då hålla sin årliga träff som drar en stor mängd motorintresserade från hela södra Sverige. SRF kommer att vara på plats och presentera vår verksamhet och även att hålla en flyguppvisning om allting fungerar med väder och logistik. Mer detaljerad information kommer att läggas ut på klubbens hemsida under sommaren.

– 17-18 september, sist men inte minst, planerar vi att fira ett försenat 40 års jubileum kombinerat med ett ”Fly In”. 40-års jubileumet skulle egentligen firats under 2020 men tyvärr så satte pandemin som bekant käppar i rotorn för det, men nu är det äntligen dags.
Tanken är att vi på dagen ska ha olika aktiviteter på Feringe Flygplats och senare på kvällen 17/9 hålla en gemensam jubileumsmiddag på en närliggande herrgård där övernattning även kommer att ske.
Så reservera datumet och boka in med familjen redan nu. Vår förhoppning är att få stor uppslutning av både aktiva och äldre medlemmar.
Information om hur man anmäler sig kommer att läggas ut på hemsidan under mars månad så håll ögonen öppna eftersom vi behöver få in anmälan innan 1 maj för bokning av boende.

En stor nyhet är att vi nu även har Swish, vilket innebär att du nu kan betala medlemsavgiften direkt från soffan.  Medlemsavgiften är samma som tidigare d.v.s. 200 kr för fullvuxen medlem och 50 kr för ynglingar under 24 år. Klubbens plusgiro är 81 34 69-4 och Swish är 123 110 1773.  Ange din E-mail under ”meddelande”

Viktigt – Misstänker du att vi inte har korrekt e-mail till dig så kontakta oss och uppdatera den så fort som möjligt så att vi kan nå dig med nyheter, uppdateringar och inloggning till hemsidan. (Tips – du kan även swisha 1 kr till klubben och ange din e-mail den under ”meddelande”
om du inte vill maila).

Med önskan om ett riktigt trevligt rotorflygår 2022!

Med Vänliga Hälsningar / Styrelsen SRF