Rykande färska glider instruktörer

Rykande färska glider instruktörer

I mitten av Juli så var det glider instruktörs utbildning på Hornlanda. Vädret var nästan för bra, i det närmaste vindstilla. Eftersom vädret gjorde det enkelt för instruktörs eleverna så fick Mattias agera som den definitivt sämsta elev som suttit i glidern. Genom luften i alla dess riktingar for glidern fram längs banan och instrukörerna slet med att “lära” Mattias att flyga. Efter att nästan lyckat “lära” Mattias att flyga så vart det Joe’s tur. Joe fick det bästa från två världar, två ny examinerade instuktöer som ville lära honom allt de kunde och bra vart det. Om det inte hade börjat att blåsa på eftermiddagen så hade Joe flygit EK.

De två ny examinerade glider instruktöerna, Thomas till vä och Peter till hö. I mitten glider eleven Joe.